Jdi na obsah Jdi na menu
 


O mně

Je mi17. Chodím na pedagogickou školu na Evropské. Mám tři mladší sourozence a rozvedené rodiče.

Tento blog chci hodně směřovat k hubnutí a zdraví. Mám teď totiž se svou postavou velké problémy.

V roce 2016 začala moje proměna. Prvním impulzem pro mě byl fakt, že vážím stejně, jako můj táta. Měla jsem 85 kg. Při mé výšce 168 cm to bylo hodně. Začala jsem se tedy více zajímat o svoje tělo. Přestala jsem se cpát nesmyslně sladkým. Přidala jsem i pohyb. Začala jsem chodit do posilovny pro ženy na Kladně. Kvůli nedostatku času na jídlo jsem dost omezila svůj příjem. Ráno jsem se nasnídala, ve škole rychle naobědvala a večer po posilovně už nebyla chuť na vaření, tak jsem vzala okurku z lednice a šla spát.

Dalším důležitým bodem pro mě byl leden 2017, kdy jsem začala používat kalorické tabulky. Dost jsem se hlídala a svůj příjem jsem si nastavila na nějakých 1400-1500 kcal. To však bylo pro moje tělo málo. Byla jsem v deficitu 600-700 kcal kvůli fyzické zátěži. Na začátku ledna jsem měla 70 kg, ale ke konci února jsem se dostala na 60 kg. To už jsem byla opravdu hodně hubená, nikomu se to nelíbilo. Tedy nikomu z rodiny. Všichni mě začali poučovat. Říkali mi ať s tím přestanu, že je ze mě jenom kost a kůže. Je pravda, že jsem byla zabraná jen do počítaní kalorií, mamce jsem vyčítala, když mi kecala do jídla. Měla jsem za to, že mi jen závidí. Většinu času jsem trávila doma s youtubem a činkami. Nikdy mi nesměl utéct ani jeden díl Jste to, co jíte. Vždycky při jídle jsem si pustila Extrémní proměny nebo Zhubni nebo přiber. Šlo o to, abych si jídlo, co nejvíce znechutila. Pořád jsem byla sama se sebou nespokojená. Špíček sem, špíček tam a najednou byla z hubnutí závislost.

Nevím, co se stalo. Ostatní na mě vyvíjeli takový tlak, že jsem se rozjedla. No spíš rozežrala. Za poslední rok jsem totiž přibrala 15 kg a už nevím, co mám dělat. Nemůžu najít nic, co by mé psychice a tělu vyhovovalo. Nemám žádnou rovnováhu. Moc dobře si uvědomuju, že za vším je kalorický deficit. Příjem menší než výdej, ale já to nějak nedávám. Pořád mě honí chutě a hlad. Chci si zase obléknout své kalhoty velikosti 38, které jsem nosila ve svém nejhubenějším období. Hledám motivaci, hledám důvody, hledám způsoby. Snad mi to vyjde.

Držte mi palečkyheart

PS: Všechny fotky z období 85 kg a 60 kg jsou ve fotoalbu

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář